Продазбата на англиски

Превод: продазбата, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
sale, prodazbata
Продазбата на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: продазбата

продазбата речник на јазици англиски, продазбата на англиски

Преводи

  • причината на англиски - reason, ground, cause, the reason, why, the cause
  • пријателот на англиски - friend, a friend, the friend, buddy
  • проект на англиски - project, projection, design, draft, ID, own ID
  • прозорцот на англиски - window, windows, ups, Skylights
Зборови по случаен избор
Продазбата на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: sale, prodazbata