Радиоактивност на англиски

Превод: радиоактивност, Речник: македонски » англиски

radiation, radioactivity
радиоактивност на англиски

Дополнителни преводи: радиоактивност

radioactivity, radiation, radioactive, the radioactivity, of radioactivity

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: радиоактивност

радиоактивност речник на јазици англиски, радиоактивност по физика, радиоактивност същност, радиоактивност wikipedia, радиоактивност на минералната вода, радиоактивност бекерел, радиоактивност на англиски

Преводи

пченката на англиски - corn, maize, the corn
работата на англиски - work, job, performance, operation, the work, thing
разбојот на англиски - loom, the loom, a loom
развојот на англиски - development, developments, developing, the development, development of
јаглен на англиски - coal, charcoal, carbon, of coal, the coal

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Радиоактивност на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: radiation, radioactivity, radioactivity, radiation, radioactive, the radioactivity, of radioactivity