Светлина на англиски

Превод: светлина, Речник: македонски » англиски

light
светлина на англиски

Дополнителни преводи: светлина

light, glow, the light, beam, a light

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи: светлина

light
  • светлина
  • лесен

Поврзани зборови: светлина

светлина речник на јазици англиски, светлана янева, светлина спб, светлина детска градина, светлина физика, светлина сливен, светлина на англиски

Преводи

ветрот на англиски - wind, the wind, vetrovala, wind is, windthrows
саркофаг на англиски - sarcophagus, a sarcophagus, sarcophagus of, the sarcophagus, a sarcophagus of
сведокот на англиски - witness, the witness, witnesses, a witness, informant
свилата на англиски - silk, silk road, the silk, silks, the silks
сводот на англиски - arch, vault, firmament, the arch, the vault

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Светлина на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: light, light, glow, the light, beam, a light