Секира на англиски

Превод: секира, Речник: македонски » англиски

axe
секира на англиски

Дополнителни преводи

ax, cleaver, sax, an ax, the ax

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи

axe
  • секира

hatchet
  • секира

Поврзани зборови

секира речник на јазици англиски, секира напиток, секира перуна оберег, секира хладнокровия, секира перуна, секира пешего всадника, секира на англиски

Преводи

мајмунот на англиски - monkey, monkeys, the monkey, a monkey, ape
свилата на англиски - silk, silk road, the silk, silks, the silks
сводот на англиски - arch, vault, firmament, the arch, the vault
селен на англиски - selenium, of selenium, selenium has
село на англиски - village, village of, the village, the village of, countryside, hamlet

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Секира на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: axe, ax, cleaver, sax, an ax, the ax