Синџирот на англиски

Превод: синџирот, Речник: македонски » англиски

chain
синџирот на англиски

Дополнителни преводи

chain, the chain, supply, the supply

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

синџирот речник на јазици англиски, синџирот на снабдување, синџирот на исхрана, синџирот на англиски

Преводи

обред на англиски - rite, ceremony, ritual, ordinance, ceremonial
синот на англиски - son, sinnott, his son, the son, her son, boy
синтакса на англиски - syntax, the syntax, a syntax
сирењето на англиски - cheese, the cheese, cheeses, cheese products
ситото на англиски - sieve, screen, the sieve, the screen, mesh

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Синџирот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: chain, chain, the chain, supply, the supply