Ситото на англиски

Превод: ситото, Речник: македонски » англиски

sieve, screen
ситото на англиски

Дополнителни преводи: ситото

sieve, screen, the sieve, the screen, mesh

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: ситото

ситото речник на јазици англиски, жоро ситото, гошо ситото, георги ситото, ситото на ератостен, ситото на англиски

Преводи

политика на англиски - policy, politics, policies, a policy
синџирот на англиски - chain, the chain, supply, the supply
сирењето на англиски - cheese, the cheese, cheeses, cheese products
скорбут на англиски - scurvy, barbs, i escorbut, escorbut
славата на англиски - fame, glory, the glory, honor, the fame, glorification

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Ситото на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: sieve, screen, sieve, screen, the sieve, the screen, mesh