Слогот на англиски

Превод: слогот, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
syllable, the syllable, a syllable, of the syllable
Слогот на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: слогот

слогот речник на јазици англиски, слогот на англиски

Преводи

  • сливата на англиски - plum, plum tree, the plum, Slivata, plum ha
  • слободата на англиски - freedom, liberty, Sloboda, Slobodan, the freedom
  • слонот на англиски - elephant, the elephant, the elephant gets, elephant gets
  • слојот на англиски - bed, layer, the layer, coating, layers, a layer
Зборови по случаен избор
Слогот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: syllable, the syllable, a syllable, of the syllable