Смоквата на англиски

Превод: смоквата, Речник: македонски » англиски

fig
смоквата на англиски

Дополнителни преводи: смоквата

fig, fig tree, the fig tree, the fig, a fig tree

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

витезот на англиски - knight, the knight
смарагдот на англиски - emerald, emeralds, carbuncle, the emerald, an emerald
смеса на англиски - mixing, mixture, mix, compound, mixtures
смртта на англиски - death, deaths, the death, his death, demise
снегот на англиски - snow, the snow, snow in, snow falls

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Смоквата на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: fig, fig, fig tree, the fig tree, the fig, a fig tree