Снегот на англиски

Превод: снегот, Речник: македонски » англиски

snow
снегот на англиски

Дополнителни преводи

snow, the snow, snow in, snow falls

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

снегот речник на јазици англиски, снегот снежи, снегот во казабланка, снегот ќе дојде порано, снегот на англиски

Преводи

отровот на англиски - poison, the poison, toxin, venom, the venom
смоквата на англиски - fig, fig tree, the fig tree, the fig, a fig tree
смртта на англиски - death, deaths, the death, his death, demise
снопот на англиски - beam, bundle, sheaf, a bundle, the cluster, parcel, package, packet, ...
собата на англиски - set, room, soba, the room, bama

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Снегот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: snow, snow, the snow, snow in, snow falls