Собата на англиски

Превод: собата, Речник: македонски » англиски

room
собата на англиски

Дополнителни преводи

set, room, Soba, the room, BAMA

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

собата речник на јазици англиски, ханна сабата, собата на англиски

Преводи

работата на англиски - work, job, performance, operation, the work, thing
снегот на англиски - snow, the snow, snow in, snow falls
снопот на англиски - beam, bundle, sheaf, a bundle, the cluster, parcel, package, packet, ...
советот на англиски - council, advice, counsel, the council, the advice
сокот на англиски - falcon, soko, sokol, juice, sokoto

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Собата на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: room, set, room, Soba, the room, BAMA