Сонот на англиски

Превод: сонот, Речник: македонски » англиски

dream
сонот на англиски

Дополнителни преводи

dream, the dream, sleep, dreams, Sono

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

сонот речник на јазици англиски, сонот за слободата, сонот на мојата младост, сонот на мојата генерација, сонот на споменка, сонот на една младост, сонот на англиски

Преводи

онтогенеза на англиски - ontogeny, ontogenesis, development, maturation, growth
соли на англиски - salts, salt, salts thereof, thereof, addition salts
сомневањето на англиски - suspicion, doubt, the suspicion, suspicions, doubts, dubiety, incertitude
сонце на англиски - sun, sunshine, the sun, sunlight
сонцогледот на англиски - soncogledot, sunflower, helianthus

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Сонот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: dream, dream, the dream, sleep, dreams, Sono