Стомакот на англиски

Превод: стомакот, Речник: македонски » англиски

stomach, belly, abdomen
стомакот на англиски

Дополнителни преводи: стомакот

stomach, belly, abdomen, gut, the stomach

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: стомакот

стомакот речник на јазици англиски, стомакот по породување, стомакот на англиски

Преводи

верверицата на англиски - squirrel, red squirrel, the red squirrel
стварност на англиски - reality, a reality, the reality, reality of, world
стих на англиски - verse, line, v, scripture, niv, rhyme
страницата на англиски - page, site, website, the site, the page
страста на англиски - passion, lust, the passion, a passion, the lust

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Стомакот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: stomach, belly, abdomen, stomach, belly, abdomen, gut, the stomach