Судбината на англиски

Превод: судбината, Речник: македонски » англиски

fate, destiny
судбината на англиски

Дополнителни преводи

fate, destiny, the fate, fate of, the destiny

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

судбината речник на јазици англиски, судбината на човекот есеј, судбината на бродот титаник, судбината на фатма, судбината на фатмаѓул, судбината на фатмаѓул музика, судбината на англиски

Преводи

ногата на англиски - leg, foot, limb, the leg, his leg
структура на англиски - structure, pattern, fabric, architecture, framework
стурецот на англиски - sturecot, cicada
судијата на англиски - judge, the judge, magistrate, a judge, referee, justice
судот на англиски - court, the court, judgment, sudo, a court, judicature, tribunal

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Судбината на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: fate, destiny, fate, destiny, the fate, fate of, the destiny