Судот на англиски

Превод: судот, Речник: македонски » англиски

judicature, court, tribunal
судот на англиски

Дополнителни преводи: судот

court, the court, judgment, Sudo, a court

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: судот

судот речник на јазици англиски, судот во нинберг, судот во хаг, судот на р м, судот на република македонија, судот на р.македонија, судот на англиски

Преводи

станицата на англиски - station, the station, plant, the page
судбината на англиски - fate, destiny, the fate, fate of, the destiny
судијата на англиски - judge, the judge, magistrate, a judge, referee, justice
сукњата на англиски - suknjata, skirt
таванот на англиски - ceiling, attic, the ceiling, the attic, a ceiling

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Судот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: judicature, court, tribunal, court, the court, judgment, Sudo, a court