Телото на англиски

Превод: телото, Речник: македонски » англиски

body
телото на англиски

Дополнителни преводи: телото

body, the body, Tello, Thelon, flesh

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: телото

телото речник на јазици англиски, телото на пејачката, телото на наша позната пејачка, телото на нашата позната пејачка, телото софия запад, телото на човекот, телото на англиски

Преводи

полуостров на англиски - peninsula, the peninsula, a peninsula, peninsula of, peninsular
тежина на англиски - heft, ponderosity, weight, difficulty, gain
текст на англиски - text, referred, referred to, the text, a text
температура на англиски - temperature, fever, heat, a temperature, temperatures
тенис на англиски - tennis, a tennis, tennis court, of tennis, the tennis

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Телото на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: body, body, the body, Tello, Thelon, flesh