Теорема на англиски

Превод: теорема, Речник: македонски » англиски

theorem
теорема на англиски

Дополнителни преводи

theorem, proposition, a theorem

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

теорема речник на јазици англиски, теорема синусов, теорема коши, теорема зеро, теорема ферма, теорема виета, теорема на англиски

Преводи

сведокот на англиски - witness, the witness, witnesses, a witness, informant
теократија на англиски - theocracy, a theocracy, the theocracy
теологија на англиски - theology, theology to, of theology, divinity
теорија на англиски - theory, a theory, the theory
термодинамика на англиски - thermodynamics, thermo, thermodynamic, day thermodynamics

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Теорема на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: theorem, theorem, proposition, a theorem