Тлото на англиски

Превод: тлото, Речник: македонски » англиски

ground, land, soil
тлото на англиски

Дополнителни преводи

ground, soil, the ground, subsoil, bound

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

тлото речник на јазици англиски, русское лото, урал лото, суперлото, ваше лото, лото забава, тлото на англиски

Преводи

метаболизам на англиски - metabolism, metabolic, metabolic rate, metabolized
тигрот на англиски - tigers, tigre, tiger, the tigers, tigri
ткивото на англиски - tissue, the tissue, tissues, the tissues, tissue for
тополата на англиски - poplar, cottonwood, the poplar, poplars, poplar tree
трактат на англиски - treatise, tract, disquisition, dissertation, tractate

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Тлото на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: ground, land, soil, ground, soil, the ground, subsoil, bound