Увото на англиски

Превод: увото, Речник: македонски » англиски

ear
увото на англиски

Дополнителни преводи: увото

ear, the ear, ears, your ear, her ear

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: увото

увото речник на јазици англиски, увото ми е затнато, увото на англиски

Преводи

виолончело на англиски - cello, violoncello, a cello, cellist
турција на англиски - turkey, turkish
тутун на англиски - tobacco, tutu, of tobacco, tutui
уметност на англиски - art, arts, an art, the art
унца на англиски - ounce, an ounce, ounce of, per ounce, an ounce of

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Увото на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: ear, ear, the ear, ears, your ear, her ear