Уметност на англиски

Превод: уметност, Речник: македонски » англиски

art
уметност на англиски

Дополнителни преводи: уметност

art, arts, an art, the art

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи: уметност

art
  • уметност

Поврзани зборови: уметност

уметност речник на јазици англиски, уметност википедија, египетска уметност, уметност на живеење македонија, византиска уметност, уметност на катакомбите, уметност на англиски

Преводи

генитив на англиски - genitive, genitive case, the genitive case, possessive
тутун на англиски - tobacco, tutu, of tobacco, tutui
увото на англиски - ear, the ear, ears, your ear, her ear
унца на англиски - ounce, an ounce, ounce of, per ounce, an ounce of
употребливост на англиски - usability, usefulness, the usability, serviceability

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Уметност на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: art, art, arts, an art, the art