Факт на англиски

Превод: факт, Речник: македонски » англиски

fact
факт на англиски

Дополнителни преводи

fact, a fact, the fact, event

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи

fact
  • факт

Поврзани зборови

факт речник на јазици англиски, факт или вымысел, факт принятия наследства, факт офф, факт википедия, факт определение, факт на англиски

Преводи

трактат на англиски - treatise, tract, disquisition, dissertation, tractate
училиштето на англиски - school, the school
фазанот на англиски - pheasants, pheasant
фашизам на англиски - fascism, fascist, of fascism
феминизам на англиски - feminism, feminist, feminism in, feminism has

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Факт на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: fact, fact, a fact, the fact, event