Фашизам на англиски

Превод: фашизам, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
fascism, fascist, of fascism
Фашизам на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Синоними & Преводи: фашизам

fascism
  • фашизам

Поврзани зборови: фашизам

фашизам во европа, фашизам wikipedia, фашизам у италији, фашизам дефиниција, фашизам појава, фашизам речник на јазици англиски, фашизам на англиски

Преводи

  • фазанот на англиски - pheasant, pheasants
  • факт на англиски - fact, a fact, the fact, event
  • феминизам на англиски - feminism, feminist, feminism in, feminism has
  • феудализам на англиски - feudalism
Зборови по случаен избор
Фашизам на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: fascism, fascist, of fascism