Халуцинација на англиски

Превод: халуцинација, Речник: македонски » англиски

hallucination
халуцинација на англиски

Дополнителни преводи

hallucination, hallucinations, a hallucination, hallucinating

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи

hallucination
  • халуцинација

Преводи

памукот на англиски - cotton, the cotton, cotton has, cotton prizes
фруктоза на англиски - fructose, of fructose, weight of fructose, by weight of fructose
хаваи на англиски - hawaii, hi, of hawaii, in hawaii
хардвер на англиски - hardware, hw, the hardware
харингата на англиски - herrings, haring, herring, harring

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Халуцинација на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: hallucination, hallucination, hallucinations, a hallucination, hallucinating