Хартијата на англиски

Превод: хартијата, Речник: македонски » англиски

paper
хартијата на англиски

Дополнителни преводи: хартијата

paper, the paper

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: хартијата

хартијата речник на јазици англиски, хартијата се рециклира, хартијата на англиски

Преводи

жито на англиски - wheat, grain, corn, of wheat, grains, cereal
хардвер на англиски - hardware, hw, the hardware
харингата на англиски - herrings, haring, herring, harring
хемија на англиски - chemistry, the chemistry
хепатит на англиски - hepatitis, hepatitis b, the hepatitis, hcv

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Хартијата на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: paper, paper, the paper