Хемија на англиски

Превод: хемија, Речник: македонски » англиски

chemistry
хемија на англиски

Дополнителни преводи: хемија

chemistry, the chemistry

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи: хемија

chemistry
  • хемија

Поврзани зборови: хемија

хемија речник на јазици англиски, хемија комерц, хемија за седмо одд, хемија тестови, хемија соли, хемија тест, хемија на англиски

Преводи

месото на англиски - meat, flesh, the meat, the flesh
харингата на англиски - herrings, haring, herring, harring
хартијата на англиски - paper, the paper
хепатит на англиски - hepatitis, hepatitis b, the hepatitis, hcv
хералдика на англиски - heraldry, heraldry the

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Хемија на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: chemistry, chemistry, the chemistry