Хералдика на англиски

Превод: хералдика, Речник: македонски » англиски

heraldry
хералдика на англиски

Дополнителни преводи: хералдика

heraldry, heraldry The

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: хералдика

хералдика речник на јазици англиски, хералдика и срби, българска хералдика, српска хералдика, македонска хералдика, местна хералдика, хералдика на англиски

Преводи

река на англиски - river, the river, reka, a river, danube
хемија на англиски - chemistry, the chemistry
хепатит на англиски - hepatitis, hepatitis b, the hepatitis, hcv
хетеросексуалност на англиски - heterosexuality, heterosexual, straightness
хидросфера на англиски - hydrosphere

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Хералдика на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: heraldry, heraldry, heraldry The