Хирургија на англиски

Превод: хирургија, Речник: македонски » англиски

surgery
хирургија на англиски

Дополнителни преводи: хирургија

surgery, surgery The, surgery US

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи: хирургија

surgery
  • хирургија

Поврзани зборови: хирургија

хирургија речник на јазици англиски, естетска хирургија, орална хирургија, максилофацијална хирургија, хирургија со нега, кардио хирургија, хирургија на англиски

Преводи

индиум на англиски - indium, as indium, such as indium, in
хидросфера на англиски - hydrosphere
хипотеза на англиски - hypothesis, case, situation, a hypothesis, hypotheses, theory, possibility
хирургот на англиски - surgeon, the surgeon, a surgeon, your surgeon
хлорофил на англиски - chlorophyll, of chlorophyll, chlorophyll content, chlorophyl

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Хирургија на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: surgery, surgery, surgery The, surgery US