Церемонија на англиски

Превод: церемонија, Речник: македонски » англиски

observance, ceremony, ceremonial
церемонија на англиски

Дополнителни преводи

ceremony, pageant, a ceremony, ceremony of

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

церемонија речник на јазици англиски, церемонија отварања игара 2012, церемонија затварања игара, церемонија отварања игара uzivo, церемонија отварања игара wiki, церемонија на отварање, церемонија на англиски

Преводи

цената на англиски - price, cost, the price, prices, the cost, damage
центарот на англиски - center, downtown, centre, the center, central, eye, middle, ...
цилиндар на англиски - cylinder, a cylinder, the cylinder
цитоплазма на англиски - cytoplasm, the cytoplasm, cytoplasma
јадрото на англиски - core, kernel, nucleus, the core, the nucleus

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Церемонија на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: observance, ceremony, ceremonial, ceremony, pageant, a ceremony, ceremony of