Цитоплазма на англиски

Превод: цитоплазма, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
cytoplasm, the cytoplasm, cytoplasma
Цитоплазма на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: цитоплазма

цитоплазма это, цитоплазма клетки, цитоплазма строение, цитоплазма қазақша, цитоплазма выполняет функции, цитоплазма речник на јазици англиски, цитоплазма на англиски

Преводи

  • церемонија на англиски - observance, ceremony, ceremonial, pageant, a ceremony, ceremony of
  • цилиндар на англиски - cylinder, a cylinder, the cylinder
  • цревото на англиски - gut, intestine, hose, the intestine, the hose, tube
  • црешата на англиски - cherry, jams, the cherry, a cherry tree loaded, cherry tree loaded
Зборови по случаен избор
Цитоплазма на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: cytoplasm, the cytoplasm, cytoplasma