Чадот на англиски

Превод: чадот, Речник: македонски » англиски

smoke
чадот на англиски

Дополнителни преводи: чадот

smoke, Chado, the smoke, smoky, son

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: чадот

чадот речник на јазици англиски, чадот од фабриките, чадот на англиски

Преводи

лагата на англиски - lie, lies, falsehood, laga, lagat, prevarication
црешата на англиски - jams, cherry, the cherry, a cherry tree loaded, cherry tree loaded
црквата на англиски - church, the church, church of, the church of
чакалот на англиски - jackal, gravels, gravel, chalk, shale
чај на англиски - tea, of tea, the tea

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Чадот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: smoke, smoke, Chado, the smoke, smoky, son