Чеканот на англиски

Превод: чеканот, Речник: македонски » англиски

hammer
чеканот на англиски

Дополнителни преводи: чеканот

hammer, the hammer, hammering

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

симбиоза на англиски - symbiosis, a symbiosis, symbiotic, the symbiosis, symbiotic relationship
чакалот на англиски - jackal, gravels, gravel, chalk, shale
чај на англиски - tea, of tea, the tea
чекорот на англиски - step, pace, the move, the pace, the step, stride, footstep, ...
челикот на англиски - steel, steel prices, the steel, a steel, sheet steel

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Чеканот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: hammer, hammer, the hammer, hammering