Чекорот на англиски

Превод: чекорот, Речник: македонски » англиски

stride, step, footstep, pace
чекорот на англиски

Дополнителни преводи

step, pace, the move, the pace, the step

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

усната на англиски - oral, lip, mouth, the oral, verbal
чај на англиски - tea, of tea, the tea
чеканот на англиски - hammer, the hammer, hammering
челикот на англиски - steel, steel prices, the steel, a steel, sheet steel
чембало на англиски - cembalo, harpsichord, the harpsichord, harpsichord was

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Чекорот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: stride, step, footstep, pace, step, pace, the move, the pace, the step