Шеќер на англиски

Превод: шеќер, Речник: македонски » англиски

sugar
шеќер на англиски

Дополнителни преводи: шеќер

sugar, glucose, of sugar, the sugar

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи: шеќер

sugar
  • шеќер

Поврзани зборови: шеќер

шеќер речник на јазици англиски, шеќер паре рецепт, шеќер паре, бел шеќер, шеќер боја, шеќер во крвта, шеќер на англиски

Преводи

чадот на англиски - smoke, chado, the smoke, smoky, son
шафранот на англиски - saffron, shafran, safflower, the saffron
шевот на англиски - shevot, seam
шифрата на англиски - code, password, ciphers, the code, crypto
шишето на англиски - bottle, the bottle, a bottle, flask, bottle of

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Шеќер на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: sugar, sugar, glucose, of sugar, the sugar