Шкрилец на англиски

Превод: шкрилец, Речник: македонски » англиски

schist
шкрилец на англиски

Дополнителни преводи: шкрилец

Slate, shale

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

непријателот на англиски - enemy, the enemy, an enemy, foe
шифрата на англиски - code, password, ciphers, the code, crypto
шишето на англиски - bottle, the bottle, a bottle, flask, bottle of
шовинизам на англиски - chauvinism, chauvinists
шољата на англиски - toilet, the toilet, cup

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Шкрилец на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: schist, Slate, shale