Шовинизам на англиски

Превод: шовинизам, Речник: македонски » англиски

chauvinism
шовинизам на англиски

Дополнителни преводи: шовинизам

chauvinism, chauvinists

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: шовинизам

шовинизам речник на јазици англиски, шовинизам википедија, шовинизъм речник, машки шовинизам, мушки шовинизам, шовинизам у хрватској, шовинизам на англиски

Преводи

структура на англиски - structure, pattern, fabric, architecture, framework
шишето на англиски - bottle, the bottle, a bottle, flask, bottle of
шкрилец на англиски - slate, shale, schist
шољата на англиски - toilet, the toilet, cup
штитот на англиски - shield, the shield, shielding, a shield, shield is

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Шовинизам на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: chauvinism, chauvinism, chauvinists