Шољата на англиски

Превод: шољата, Речник: македонски » англиски

cup
шољата на англиски

Дополнителни преводи

toilet, the toilet

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

шољата речник на јазици англиски, шољата на дадар, шољата на англиски

Преводи

брегот на англиски - coast, shore, bank, banks, shores
шкрилец на англиски - slate, shale, schist
шовинизам на англиски - chauvinism, chauvinists
штитот на англиски - shield, the shield, shielding, a shield, shield is
штрајкот на англиски - strike, the strike, a strike

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Шољата на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: cup, toilet, the toilet