Штитот на англиски

Превод: штитот, Речник: македонски » англиски

shield
штитот на англиски

Дополнителни преводи

shield, the shield, shielding, a shield, shield is

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

штитот речник на јазици англиски, штитот од злато, штитот на тесла, штитот на александар македонски, штитот на ахил, штитот на англиски

Преводи

звук на англиски - sound, noise, audio, a sound, the sound
шовинизам на англиски - chauvinism, chauvinists
шољата на англиски - toilet, the toilet, cup
штрајкот на англиски - strike, the strike, a strike
штркот на англиски - stork, the stork

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Штитот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: shield, shield, the shield, shielding, a shield, shield is