Штркот на англиски

Превод: штркот, Речник: македонски » англиски

stork
штркот на англиски

Дополнителни преводи

stork, the stork

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

штркот речник на јазици англиски, штркот и лисицата, штркот силјан, сиљан штркот, силен штркот, тибам штркот, штркот на англиски

Преводи

безбедноста на англиски - security, safety, the security, the safety, security of
штитот на англиски - shield, the shield, shielding, a shield, shield is
штрајкот на англиски - strike, the strike, a strike
шумот на англиски - noise, sound, rustles, nr, the sound, dissonance, racket
ѓавол на англиски - devil, the devil, a devil, devil in, demon, fiend

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Штркот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: stork, stork, the stork