Ѕидот на англиски

Превод: ѕидот, Речник: македонски » англиски

wall
ѕидот на англиски

Дополнителни преводи: ѕидот

wall, the wall, a wall, wall of

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: ѕидот

ѕидот речник на јазици англиски, ѕидот на срамот, ѕидот на шундовски, ѕидот на плачот ерусалим, ѕидот на плачот, ѕидот во прилеп, ѕидот на англиски

Преводи

географија на англиски - geography, geographic, the geography, geography of
ѕвезда на англиски - star, a star, the star
ѕвоното на англиски - bell, the bell, ringer, a bell, ring
јаболкото на англиски - apple, apples, the apple, an apple
јавачот на англиски - rider, the rider, horseman, equestrian

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Ѕидот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: wall, wall, the wall, a wall, wall of