Јавачот на англиски

Превод: јавачот, Речник: македонски » англиски

horseman, equestrian
јавачот на англиски

Дополнителни преводи: јавачот

rider, the rider, horseman

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: јавачот

јавачот речник на јазици англиски, јавачот на божилак, јавачот на англиски

Преводи

ареометар на англиски - areometar, hydrometer
ѕидот на англиски - wall, the wall, a wall, wall of
јаболкото на англиски - apple, apples, the apple, an apple
јаглеводород на англиски - hydrocarbon, hydrocarbons, the hydrocarbon, a hydrocarbon
јаглен на англиски - coal, charcoal, carbon, of coal, the coal

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Јавачот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: horseman, equestrian, rider, the rider, horseman