Јагодата на англиски

Превод: јагодата, Речник: македонски » англиски

strawberry
јагодата на англиски

Дополнителни преводи: јагодата

strawberry, the strawberry

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

пичката на англиски - pussy, her pussy, cunt, the pussy, broads, puss, slit, ...
јаглерод на англиски - carbon, carbon footprint, the carbon, a carbon
јагнето на англиски - lamb, the lamb, lamb of
јадренце на англиски - nucleoli, nucleolus
јадрото на англиски - core, kernel, nucleus, the core, the nucleus

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Јагодата на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: strawberry, strawberry, the strawberry