Јарда на англиски

Превод: јарда, Речник: македонски » англиски

pace
јарда на англиски

Дополнителни преводи: јарда

Yard

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

кондензатор на англиски - capacitor, condenser, the capacitor, a capacitor, capacitance
јамата на англиски - pit, the pit, cave, lair, cavity
јарболот на англиски - mast, the mast, flagpole, raised completely, a mast
јасминот на англиски - jasmine
јастогот на англиски - lobsters, lobster, a lobster

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Јарда на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: pace, Yard