Јачменот на англиски

Превод: јачменот, Речник: македонски » англиски

barley
јачменот на англиски

Дополнителни преводи

barley, the barley, by barley

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

област на англиски - area, field, district, domain, province, region
јасминот на англиски - jasmine
јастогот на англиски - lobsters, lobster, a lobster
јајцето на англиски - egg, the egg, eggs, an egg, ova
јоносфера на англиски - ionosphere, the ionosphere

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Јачменот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: barley, barley, the barley, by barley