Братот на белоруски

Превод: братот, Речник: македонски » белоруски

брат
братот на белоруски

Дополнителни преводи

брат, браце

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

братот речник на јазици белоруски, братот на ангелина, братот на обама, братот на маја иванова, братот е, братот на кили, братот на белоруски

Преводи

брадата на белоруски - падбародак, падбароддзе
брак на белоруски - шлюб, щлюб
брашното на белоруски - парашок, порошок, мука
брегот на белоруски - узбярэжжы, ўзбярэжжа, ўзбярэжжы, узбярэжжа, банк, бераг
злато на белоруски - золата

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Братот на белоруски - Речник: македонски » белоруски
Преводи: брат, брат, браце