Енергија на бугарски

Превод: енергија, Речник: македонски » бугарски

енергия
енергија на бугарски

Дополнителни преводи

енергия, енергийни, на енергия, мощност, енергетиката

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

енергија речник на јазици бугарски, енергија на сонцето, енергија на јонизација, енергија на водата, енергија во македонија, енергија сунца, енергија на бугарски

Преводи

емират на бугарски - емирство, емирството, емирство е
емоција на бугарски - емоция, емоции, емоцията, емоциите
ензим на бугарски - ензими, ензима, ензим
енциклопедија на бугарски - енциклопедия
шевот на англиски - seam, shevot

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Енергија на бугарски - Речник: македонски » бугарски
Преводи: енергия, енергия, енергийни, на енергия, мощност, енергетиката