Земјоделство на бугарски

Превод: земјоделство, Речник: македонски » бугарски

земеделие
земјоделство на бугарски

Дополнителни преводи

земеделието, земеделие, селското стопанство, селско стопанство, отглеждане

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

земјоделство речник на јазици бугарски, земјоделство википедија, земјоделство во тетово, земјоделство во македонија, земјоделство во сад, земјоделство во република македонија, земјоделство на бугарски

Преводи

земја на бугарски - страна, страната, държава, земя, земята, топка
земјата на бугарски - страната, земята, държавата, земя, държава, родина, страна, ...
земјотресот на бугарски - земетресението, земетресение, труса
зигот на англиски - zygote, zygotes, zygo, a zygote, zigon
тенк на бугарски - резервоара, резервоар, танк, тръст

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Земјоделство на бугарски - Речник: македонски » бугарски
Преводи: земеделие, земеделието, земеделие, селското стопанство, селско стопанство, отглеждане