Компјутерот на бугарски

Превод: компјутерот, Речник: македонски » бугарски

компютъра, компютър, компютърът, на компютъра
компјутерот на бугарски

Други јазици

Поврзани зборови

компјутерот речник на јазици бугарски, компјутерот денес, компјутерот мојот прозорец, компјутерот прозорец кон светот, компјутерот на бугарски

Преводи

компасот на бугарски - компаса, компасът, компас, компаса не
компирот на бугарски - картофите, картофи, картофените, картоф
комуникација на бугарски - комуникация, комуникации, комуникацията, съобщение, комуникационни
кондензатор на бугарски - кондензатори, хладник, кондензатор и, кондензатор
јаглерод на бугарски - въглерод, въглероден, въглеродни, въглеродните, въглен

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Компјутерот на бугарски - Речник: македонски » бугарски
Преводи: компютъра, компютър, компютърът, на компютъра