Кромидот на бугарски

Превод: кромидот, Речник: македонски » бугарски

лук
кромидот на бугарски

Дополнителни преводи

лука, лук, лукът, шалот

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

кромидот речник на јазици бугарски, кромидот како лек, кромидот на бугарски

Преводи

кристал на бугарски - кристали, кристални, кристално, кристалното, кристализация, кристал
кровот на бугарски - покривът, покрива, покрив, тавана, люка
крстот на бугарски - кръста, кръст, кръстосано, пресече, пресичат, хибрид
круната на бугарски - короната, корона, на короната, коронката, венеца
летот на бугарски - полет, полета, полетни, движение

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Кромидот на бугарски - Речник: македонски » бугарски
Преводи: лук, лука, лук, лукът, шалот