Метеорологија на бугарски

Превод: метеорологија, Речник: македонски » бугарски

метеорология
метеорологија на бугарски

Дополнителни преводи

метеорология

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

метеорологија речник на јазици бугарски, метеорологија скопје, метеорологија скрипта, метеорологија македонија, време метеорологија, воздухопловна метеорологија, метеорологија на бугарски

Преводи

детето на бугарски - дете, на детето, децата, лайка
метал на бугарски - метални, метъл, метална, метали, сплав, метал
метафизика на бугарски - метафизика
метлата на бугарски - метла
меурот на бугарски - балон, балона, балонът, балонът се, маншета

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Метеорологија на бугарски - Речник: македонски » бугарски
Преводи: метеорология, метеорология