Пријателот на бугарски

Превод: пријателот, Речник: македонски » бугарски

приятеля
пријателот на бугарски

Дополнителни преводи: пријателот

приятел, приятеля, приятелят, приятелю, приятеля си

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: пријателот

пријателот речник на јазици бугарски, за пријателот, пријателот е, пријателот на барби, пријателот на бугарски

Преводи

ловот на бугарски - лова, ловът, лов, улова, лова на, охота
природа на бугарски - естество, характер, същност, природата
причината на бугарски - ето, причина, причините, умереност, благоразумие, земя, почва
продазбата на бугарски - продала
проект на бугарски - проекта, на проекта, проект

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Пријателот на бугарски - Речник: македонски » бугарски
Преводи: приятеля, приятел, приятеля, приятелят, приятелю, приятеля си