Детето на грчки

Превод: детето, Речник: македонски » грчки

παιδί, πιτσιρίκος, κατσικάκι
детето на грчки

Дополнителни преводи: детето

παιδί, παιδιού, το παιδί, παιδικής, του παιδιού

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: детето

детето речник на јазици грчки, детето на 4 години, детето овен, детето на азис, детето на 3 години, детето скорпион, детето на грчки

Преводи

демократија на грчки - δημοκρατία, δημοκρατίας, τη δημοκρατία, της δημοκρατίας, η δημοκρατία
ден на грчки - ημέρα, μέρα, την ημέρα, ημέρας, ημερών
дефиниција на грчки - ορισμός, ορισμό, ορισμού, καθορισμός, έννοια
деценијата на грчки - δεκαετία, δεκαετίας
срп на грчки - δρεπάνι, δρεπανοκυτταρική, δρεπανοκυτταρικής, δρεπανιού, δρέπανο

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Детето на грчки - Речник: македонски » грчки
Преводи: παιδί, πιτσιρίκος, κατσικάκι, παιδί, παιδιού, το παιδί, παιδικής, του παιδιού